odříkaného chleba největší krajíc
jen kdyby nebyl plesnivý
nechceš nic slyšet
ale já stejně řeknu co vím
v jinotajích
aby to tolik nebolelo
nebyla jsem to já kdo tě nutil
střílet ty smutný jeleny
máš strach
protože o zeď rozražený čelo
lopata nevyléčí
a ikdybys mě topil ve vodách všech moří
z hnědých očí stejně modrý neuděláš
tak tohle beru, ten konec mě tak krásně nalomil.)
24.10.2012 19:56:47 | CCGREE