Bohyně sestoupila z nebe,
a viděla svůj odraz,
v slzách všech zoufalých.
Nadechla se,
chtěla porozumnět,
pochopit, poznat.
Ale ve strachu,
jste si ji spletli,
s bolestí.
Poslali jste ji pryč.
Tím vším smutkem,
byla zatěžkána,
nemohla se dostat zpět,
zpět do nebe.
A po čase se proměnila,
v hvězdný třpyt,
v kapky mlhy,
každý ji vdechl
a teď je v každém z nás.
Stačí jen trochu věřit,
a bohyně opět
v našich srdcích ožije.
Zase povstane.
obsahově mi připomíná jakoby nějakou legendu :)
25.10.2012 12:26:00 | Nergal