Co takhle pajpu
Anotace: Vzpomínáte? Forma 3-5-7-5-3.
Krasavice
Děvčátko
krásné jak růže
dovede duši zranit
když nechce mi dát
své srdce
Básník
Já básním
lidem pro radost
však pokud se mi stane
že rýmy kazím
tak pláču
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: PetTulak, Holis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)