Páteční večer,
hudba hraje,
zavřená v pokoji,
štve mě to
a to dost!
Někde mezi lidma,
nebo jenom s jedním,
stále lepší,
než opuštěná noc.
Bojuju,
s vlastní vůlí,
chtěj míň,
nebuď náročná.
Nepomáhá to a nikdy nepomáhalo.
Hudba zní,
hudba ve mně probouzí,
tajný živel,
plný energie,
místo toho
zas jen samota.
nad námi jsou oblaka v pohybu, měsíc a planety krouží, všechno se vším všudy jde odněkud někam
26.10.2012 19:43:26 | Petbab