Za chvíli,
zase nový den,
čekáme novinky,
čekáme změnu.
Ráno se vzbudíme,
všechno je na nás,
z nebe to nespadne,
je za pět dvanáct.
Sny jsou jen naše,
to jediné nám zbylo.
My se nevzdáme,
ale!
Ráno zapomínáme.
Na naše hesla,
na naše sny,
na naše včerejšky,
na naše poznatky.
Je skoro půlnoc,
už není nám patnáct,
je skoro nový den,
je za pět dvanáct!