ELZA
Pro lvy si kradem oči
oni tlapkama svýma
lžou... mne si neochočíš
v mých snech jen těžce dřímáš
Ti lvi jsou bez ocasů..
a máme je moc rádi
ocas podobný lasu
mne v mých bdělostech svádí
jeden lev ulovil mne
a teď žužlá mou duši
své čelisti má silné
snad víc než on sám tuší..
asijská litá kočka
co vabank s kostí chroupá
čeho chce snad se dočká
víc chytrá nežli hloupá..
tak posílám Ji zprávu
šelma se chová tiše!
Ty ohrožená z davu
šelmuj si ve své pýše
Já rád si počkám na lvy
v hledáčku jejich pýchy
lvici co jsem dnes potkal
nechutnaj' moje hříchy...
Přečteno 512x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kirsten
Komentáře (1)
Komentujících (1)