na co myslíš
když děláš že nevidíš jak se kácím k zemi
válím se v prachu
už nechci už se nenadechnu
zavírám oči
a na ty tvoje chytrý keci kašlu
stejně mi nepomůžeš to nedokážeš
naděje někdy neumírá poslední
ale první
co napadá mě když koukám do zrcada
že to co sem prožila
přece nemůže být pravda
a taky že brzo přijde den
kdy ti na zaklepání
neotevřu