Protrpět
Sněhová vločko bezbranná
lepíš se na podrážky kanad.
Co bylo včera
dnes už je za náma
a zítra prostě není.
Možná, že za svítání
kde nenajde nás svět.
Snad souzeno je trpět
a nenavracet se.
Určitě vím jedno
a to
na protrpění noci
je vždycky času nekonečně.
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Sio, Kirsten
Komentáře (4)
Komentujících (3)