Chvíle
Něco hodně jiného,
zhovadile krásného,
nebesky čistého,
prostě láskyplně něžného.
To co si nemůžeme dát vzít.
To o čem dalo by se snít.
Milovat se v dešti
a cpát do sebe vůni kopretin.
Nenávidět se za slzy
je nepřípustné.
Po západu Slunce
už to bude možná jiné.
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Sio, Kirsten
Komentáře (0)