Jééé, zase jedna z básní, která člověka vezme za srdce.. představa té ženy, jak se ve sluneční záři koupe v pěnové vodě, sem tam proložené rudými a růžovými okvětními plátky. Slunce zapadá a ona je moudrá životem, usmívá se sama pro sebe a snad i pro zrcadlo pokryté prachem... Tak to na mě působí, nostalgicky a něžně... nevím, jestli to tak bylo myšleno, ale je to opravdu moc hezký..
13.01.2007 22:01:00 | Dilla