připojení...
Anotace: kde mám ty kabely?...
představte si život
plný ničím nezkalené slasti
v němž se vyplní každé vaše přání…
stačí se jen připojit
ke stroji
s naprogramovanými tužbami
takže si budete myslet
že je to doopravdy
vždyť na čem jiném záleží?...
nebo si vyberete skutečnost
nesplněná očekávání
a životní zklamání
z nenaplněných snů?...
rozkoš nebo bolest?...
co když ale
postrkování špendlíků
může někdy přinést
stejné potěšení
jako umění a učenost...
myslím že tady nejde o skutečnost
určité věci chci dělat
nejen si užívat slasti z toho
že je dělám
ono totiž nezáleží jen na slasti...
jak potom souvísí hypotetičnost
s realitou?
to je asi jako s tebou Nachtigello
nejprve se jevíš náhodná
dokud neprojdu teorií a vytvořím filtr
se kterým dokážu
ve zdánlivé nahodilosti
zahlédnout ryzí vnitřek stavby
v plném lesku...
tak mi tedy pověz
objevujeme vůbec něco
co je kolem nás v objektivní realitě?
co když si jen vytváříme věci
podle našich představ
a jediná realita sídlí uvnitř nás…
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: synanceia, Aťan, střelkyně1, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)