Statečný
Neurčuj mi hodinu do lásky
kdy se mé srdce má rozprášit.
Chtěj po mě odpověď
za mé otázky, co ti drásali duši.
Pověz mi, jak moc mě miluje
a proč ty jsi tu, statečně stojící.
Odhal mi, jak moc Tě bolí,
když je to on, kdo líbá mě na spáncích.
Opusť mě,
..už není čas pro něžnost a dětsky krásné
...bláznovství...
Komentáře (1)
Komentujících (1)