Čekání ♥
Já čekám,
káva v tvém hrnečku voní
byl jsi tu kdy?Včera?
Před lety? Vloni?
Jako bych ten čas
bez tebe zaspala
nebo jsem ho snad
do poličky ve skříni schovala?
Ale ne,
to jen tak zase sním
ty na kávu už nepřijdeš,
to vím,
prostě někdy chybíš,
míň či víc?
Po tobě mi zbylo
jen pár starých pohlednic.
Ale ta káva z růžového hrnečku
a lžička malá stříbrná
co tu kávu míchá
a ta voní
vzpomínka smutná
stejná jako včera,jako vloni…
…a káva voní.
+++++++++
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,