obzobané fotky
horia
spolu so spomienkami
extáza prestala účinkovať
a whisky dochádza
problémy sa nevyriešia
lebo to nie je nutné
šípky už dávno prestali ukazovať smer
zo sveta sa spravila škatulka
na zahodenie
a nový díler
ponúka ečko za lacno
dobrý večer