TRISIDAT
Anotace: už jsem usínala, ale musela jsem vstát.
Pláče tvou vinou
Psí ránou bezedného rána
Na ruce korálky z někdejší sázky
Rozpouští v lůně
Poslední vzpomínky barvy bordó
Tančívá bosá
S prameny dešťů půlnočního svitu
Tvé duhovky schovává
Za cípem sukně rezavé panenky
Se třemi pihami na řasách
Maluje osudu cestu
Polední hladívá stíny -
Mapu tvých kroků sevřela ve skořápce
Jen krví siluety prolila teplo
Jiných vůlí
Komentáře (3)
Komentujících (3)