Nenávistí protkané pavučiny snů,
s láskou vymetám je z domu.
Jak tenounké pouto je mezi nimi,
často si pleteme oba city.
Hraničí to spolu, jako kontura pusinek,
oba city rozbuší srdce do zamotání....
kolotočů....
V zelených očích,
hazí jiskry.
Láska a nenávist,
dva věrní nepřátelé.
Bez jednoho není druhý,
jako rosa bez rána.
Na srdci jizvy,
z jejich válek,
na tváři slzy,
z jejich hádek......