Zima
Anotace: Dlouho jsem stála před obrazem Pietera Bruegela...
Lovci se boří do sněhu.
Krev kape z liščí tlamy.
Psí smečka už je znavena.
Jen vrány nad hlavami
krákorají.
Na rybnících je led
a děti se tam honí.
I mlýnské kolo zamrzlo.
Já stejně jako vloni
nepospíchám.
Vtažena do zimní krajiny
chvěju se sama zimou.
Roky, měsíce, staletí
plynou a plynou...
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Radhuza, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (2)