Anotace: Pocta Mikeovi
vždycky jsem si myslel že jedna struna nikdy nepraská...mýlil jsem se...
02.11.2012 09:04:28 | enigman
Oldfielda jsem měl rád, ještě teď si ho sem tam poslechnu, hlavně v autě. Ommadown mám:). Moonlight Shadow: mám jí spojenou s velikánskou zamilovaností:)
Pěkně napsáno, ostatně jako většina tvých věcí
31.10.2012 18:25:30 | kočkopes
Děkuji moc :-) Já jsem si našla cestu i k jeho instrumentálním kouskům beze slov. Jak už se stává, nejdřív jsem stejně objevila ty otextované. Moc se mi líbí od něj in the pool :-) Jsem moc ráda, že máme společnou strunu. Je to milé :-)
01.11.2012 08:30:53 | Jasmin de Paris