..........
Kočkodan.
**********
Dnes kočkodan se dozvěděl
že jel „kokr“ do Španěl,
do Dánska chce kočkodan.
Jo,tam prý mají kočky flám.
Já jsem přece kočkodan
s žádnou kočkou nic nemám,
společné mám více s Dánem.
Protože jsem kočkodanem.
Tak kokršpaněl ve Španělsku
a kočkodan byl už v Dánsku?
Ne.
V Dánsku nebyl kočkodan
ze Zoo byl „domů“ zván,
tam ve střední Africe
jupí,čeká kočkodanice.
Na letenku nedostane
tak neblázni,kočkodane.
Vždyť tady v Zoo v jedné kleci
jinou máš opici.
Kočkodanici.
….........