Nic
Nic se mi nechtělo,
žít
ani dýchat...
Přesto jsem musela.
Ve větru jsem chytila jedno babí léto.
A v tu chvíli,
jako by mě cosi zašimralo.
Najednou jsem slanost slzy ucítila.
A už se mi nechtělo.., prostě jen...
...nechtělo...
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)