Nesvítíme jen jako diamanty,
ani naše oči ojíněné vínem.
Záříme jak noční hvězdy,
říkáme jak jsme malými tvory,
když to všichni vzdáme nebude nic.
V davu je síla,
zazáříme,
když se spojíme.
Nikdo nemá být sám,
ani hvězdy na nebi,
nejsou sami....
Vidíme jich miliony...
Každý patří do skládanky života,
a bez tebe nebude kompletní!