STAČÍ JEN MÁLO
Střípky marnivosti rozházené na srdci
jako drobky po stole
palčivé maličkosti někdy tak mrzí
to láska je ošlehaná řehole
nebo snad výzva co se neodmítá
čí náhodný hazard
ale s předem cinknutými kartami
proč osud je věc tak zapeklitá
a jak hledat
tu správnou mezi miliardami
když srdce říká ano
a rozum velí ne
někdy stačí jen tak málo
a štěstí kolem tebe jen projde
kousky zhýralosti svírají hruď
jako železné okovy
na lásko metru klesá rtuť
když svědomí našeptává ale nepoví
jak překonat bolest když bolí
a narovnat pokrčenou duši
popsanou city a pocity
když zahozená v koši
na lásku
umírá pod hromadou s tisícem dalších.
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin&Jang, Madanik, Robin Marnolli, enigman, Aťan, Joe Vai, Sarah
Komentáře (5)
Komentujících (5)