Anotace: ...psáno v mužském rodě, ale snažil jsem se vystihnout pocity ženy... takže vlastně by se měly prohodit rody a zájmena...
Já nevím maniku,nějak mě to neoslovilo a pokud mohu říci za sebe,umíš lepší,tohle se mi zdá trochu nucené a ploché,jako by jsi to nebyl Ty...a nebo,že bych už nerozuměla?
14.01.2007 13:23:00 | Harr