Anotace: Pocitovka. Jako dát si to nejcennější do bezpečné úschovny a smět zatím tiše vrníc na chvíli usnout a nabrat sil. Občas se tak stále cítím. (26.10. 2009)
Je tma.
Ne, to jen ztrácím vědomí.
Otevřít oči a dýchat
to není tak snadné, jak může se zdát.
Chci spát.
V bezpečí náruče se stulit
a jen se tulit
a spát, ach spát.
Nebo se očima milovat.
Nechápat nic a nechtít nic pochopit,
jen svoje srdce nechat v tvé dlani bít.
Vnímat jen klid, ach ten klid.
Já chci zas mít
kam jít
se skrýt
když snít
se mi chce.
Ach, někdy tak těžké je žít...