Vůně starých vín
Anotace: Báseň napsaná na základě poslechu jedné filmové hudby :)
Smutek, prázdno, beznaděj a splín
Vkrádají se pomalu a kradmo do duše
Zbyl jen stesk a vůně starých vín
Radost kams odešla, já nic zlého netuše.
Dívka se toulá sama pustou krajinou
A já sám? Ano. A bez ní
Snad mi ptáci kdes na obloze prominou
Že žádná hudba uvnitř už nezní.
Komentáře (1)
Komentujících (1)