Anotace: pocity
Zkrvavená tvář noci mi hvízdá v rytmu valčíku. Rozdává úsměvy, grimasy rozšklebených ran. Jsem tak napůl mimo sebe, i tebe, i nás. K ránu se zmatená vracím domů zpita serenádou tvých slov. Trpím morální kocovinou.
Nezávidim, ale dávám tip.
04.11.2012 17:27:54 | vkl
mimo sebe, Tebe i nás... jo,rozumím:( moc krásná..
04.11.2012 12:37:32 | MishaX
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?