Sám jsem
volný a nespoutaný může se zdát
však spoután jsem
vždyť má mysl volná jest
volná jako pták jenž protíná nebe plát
přesto držen jsem
má duše má být oproštěna
pouta
jenž byla navázána
zpřetrhaná
na tisíce nepatrných zrnek kovu
tělo, které dříve volalo: "Svobodu!"
drží se ve mne jako tenká blána
a zastaví veškeré snahy mé, být tím, kým chci
kým jsem