Anotace: ...
jsem tvoje smetana na špičce jazyka,
mlha v tvý hlavě, když vypínáš vědomí,
jsem tvoje útočná balící taktika
a tvoje pekelně špinavý svědomí.
Na sklo bříšky prstů píšeš mý jméno
a přitom zavíráš oči a lituješ,
snažíš se vzpomenout a zapomenout,
proč tak jak já tebe i ty mě miluješ.