v kotouči slunce
mysl se zrcadlí
tonu v myšlence
jen nevím v který
můj mozek vládne
vědomím
jehož nejsem pánem
král, jenž je chorý
až se jednou dostanu
z myšlenek proudu
budu tělem v rozkladu
jež zúrodňuje hroudu
padne chorý král
a s ním jeho království
hledaje celou pravdu
našel čiré bláznovství