Anotace: Experiment. Pocit. Moc prosím o komentáře a jakékoli názory. (14.9. 2011)
propadám se do sebe
nestoudně dokořán otvírám svědomí
čas polykám.
uvnitř.
/iluze iluze iluze/
jsi tu ty i já
pocity nezruším
potají hořím
pRopadám se do sebE
nEstoudně dokořán otvírám svěDomí
čAs polykám uvNitř
/iLuze iluze Iluze/
jsI tu ty i Já
pociTy nEzruším
potAJí hořím