Dnes idem svojou cestou
stovky kilometrov od šťastných rán
a preplakaných nocí
iba blázon to pochopí
odstrčené myšlienky sú späť
krvácajúce rany leukoplast zastavil
na chvíľu
S Martonovými básňami putujem za cieľom,
ktorý nepozná nik
snažím sa nájsť
seba
teba
stratené mince
a zatratený svet
snaha však už stojí za hovno
kým niečo nezískaš
ja som nezískala nič
jedine tak náskok sto kilometrov