Anotace: báseň nebáseň
Tátovi zemřela čtyřletá sestra Jaruška. Kdyby byl tenkrát penicilín, byla by tady. Zápal plic. Z nebe je stále přítomná. Hezká a roztomilá holčička.
Babička se celý život po ní trápila, až sama v brzkém věku zemřela na rakovinu. Chtěla jít za Jaruškou.
Já měla štěstí, když má dcera onemocněla cukrovkou prvního stupně, už byl inzulín.
04.04.2022 18:19:20 | mkinka
Jj, jsou těžký věci na světě.
A jak jsem zjistil v poslední době, nejsou jen nemoci těla...
04.04.2022 18:22:19 | La Suneteto
Ano i duše. Těžko se o tom píše, ale současná doba je hektická a hodně těžká pro citlivé duše. Drž se.
25.10.2022 16:19:09 | mkinka
Rakve nenosím, ale smrti se často dívám do očí...:(
11.05.2018 13:27:47 | JSJ
Tohle jsou fakt smutné věci. Asi nejtěžší chvíle v životě každého člověka.
krásná vzpomínka.
23.10.2013 12:49:37 | Robin Marnolli