Anotace: taková dětská, "nebásňová" :o)
Mé dětství,
záplava barevných kuliček
ve kterých se dá plavat
jako v moři,
bylo plné cerálií Nestlé,
točících židlí u taťky v práci,
tmavého pečiva,
co jsem házela za radiátor,
abych ho nemusela jíst.
Mé dětství,
zásoba babiččiných řízků,
modřin z kola,
smíchu, lentilek,
Arabely
a strachu z čertů.
Mé dětství,
ta doba maminčiných pohlazení,
polštářových bitev,
Hurvínka na kolobrndě,
chipsů s překvapením,
cirkusů
a HLAVNĚ švandy!