Vážko...
chtěla bych Ti vážko..
pošeptat.
Že svět není až tak zlý..
i když stále je čeho se bát.
Mohla bych se lehce..
pousmát.
Třeba přijde někdo,
kdo bídu světa změní.
Mohla bych si s Tebou chvíli..
hrát.
Nepotřebujeme víc, než být volní.
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, Sarah, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)