Vlny touha
Zjevuješ se ve snech
pane
tvá zář s mou
vždycky znovu vzplane
tvá náruč je pro mě
navždy přichystána
ač ty jsi sám a já sama
Nesmíme spolu být
mohl by jsi to však vůbec chtít?
Neznám tvoje touhy
neznám ani tebe
z tvých neuvážených slov
mé srdce zebe
jak tisíce jehliček
tvá slova jsou
nech mě do své duše nahlédnout
přestaň bořit mé sny
já vím že v nich jsi i ty.
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Edmond Kadad, losscar, Juan Francesco de Faro, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)