Medová
Na tváři mi uvízl úsměv..
med stéká po rtech..
Čekám na špičku Tvého jazyka..
na to až mě na bradě zašimrá.
Cítit Tvůj dech..
jen pro tuto chvíli
žít...
Nečekej ode mně pokoru..
nejsem ochotná dát všanc svou divokost.
Možná jsi nečekal, tolik vzdoru..
mám v sobě vztek..
a bol
hodně toužebného bolu...
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Joe Vai, Petbab, Kapka, Robin Marnolli, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)