Anotace: blbůstka na zadaná slova: natahovat moldánky, bludička, vyběhaný, škrtící, hřídelík, zážeh, lampión, jezdit volně, vozíček mlha
smutná bludička
škrtíc sirky a škrtací papírky
natahovala moldánky,
že neumí foukat na dudy
srdce ,
ten vyběhaný vozíček,
se jako lampión
na jeden zážeh rozzářil
a volně jezdil
v husté mlze snů
a Sv.Michal míchal
hřídelíkem v míche
neviditelný byl
zase při nás - u mne