Květy zelené pouště,
rozpustily se do nicoty,
a věneček z lidských srdcí,
byl poláman na kousky puzzlí.
Jen kostra teoreticky živá,
ocenila obraz málocenosti,
a květy pouště na nebesích,
spatřila je i dávno po smrti.
Temné slunce vrhajíc stín,
lapilo každou světlou duši,
a v barvě noci,
se vytratili i ostatní.
Zůstala jsem jenom já,
v bytě plném kostí z duchů,
a červeně jsem zírala,
do dalších malicherných dnů.