Cestou necestou
s tou a nebo s tou,
život uplývá,
když je žárlivá,
tak tě otráví
něčím do kávy,
když je do světa,
stále ulétá,
až se nevrátí,
trhneš opratí,
sypeš za jinou,
smutní zahynou,
zesnou, zpitomí,
koho nezlomí,
ten je na výši
a dál nepíši.