Anotace: .
Tak malinko střízlivím a vnímám svět .
Čtu, co odesláno bylo a nemůžu vzít zpět.
A je to tak nejspíš správně.
Snažím se brát se vážně kladně
a oči nad sebou přivírám,
když ďáblíkům dveře otvírám
a nechci nezmizet.
Zajímavý .-)
25.11.2012 12:14:12 | Madanik
Holt někdy není moudré flámovat a něco při tom plánovat
20.11.2012 14:59:48 | Eru Alonnar
každé rozhodnutí je v daném okamžiku správné...
13.11.2012 11:11:59 | enigman
Pravda priteli :-) Zitrky pak odhali, zda jsme se mylili ci nikoli.
16.11.2012 11:47:29 | Miriska
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?