Anotace: Starší dílko objevené v šuflíku
V srdci měla velkou lásku,
všechno, co šlo, dala vsázku
-svoje štěstí, mysl duši.
Jak to skončí, někdo tuší?
Máš jí vůbec taky rád?
Nebo si s ní chceš jen hrát?
Zneužít její dobroty,
zaplnit chvíle samoty...
Říci pravdu Ti nedovolí pýcha,
přitom ona jen pro Tebe dýchá...