odstínění...
Anotace: někdy se vám rozpadne stínítko ani nevíte jak...
opravoval jsem cosi
ve výpočtech jednoho domuraniku
jsem totiž odborník
na stavbu domina
a jadernou matematiku…
když tu náhle
hvízdně slétla
lepě švihlá domina
v očích plameny
poškádlila mne rameny
a její ruce spěly k šmiku
aby si mou hlávku
zavěsila na opasek…
pak si to ale rozmyslela
přiložila mi ústa na ústa
a zkoumavě povídá
proč jste dnes vytvořil
tak málo červených krvinek?
o této úrovni mého těla nic nevím
milá Candronielo
vypil jsem asi málo svatomartinského
avšak při štěpení mého jádra
se vám povedlo
něco uvolnit
a něco vzniklo…
tuším že to bylo přítomno
už předtím
než bylo jádro rozštěpeno
k zážehu totiž
mohou pomoci i jiskry
které odlétají
když se štěpí...
Přečteno 263x
Tipy 14
Poslední tipující: Radhuza, Joe Vai, Psavec, střelkyně1, Miriska, Jan Voralberg, Petbab, poeta, poetka
Komentáře (4)
Komentujících (4)