Passo doble
Plážové lehátko z polyesteru
rozložím su la Terra
na sivej pláži pre čiernu dieru
v srdci, tieň netopiera
rozostrený hmlou na mokrom piesku
čo príboj zmýva do vĺn
prečítaj si tutto z očí lesku
taliansky tajničku doplň
giorno di riposo strávim v podnebí
pod šikmou vežou v Pise
z ktorej do toskánskej hviezdnej klenby
vzlietnem cez pián plisé
stavím sa s Tebou, že nebude koniec
sveta, ak bude, aj tak
z výhry mať nebudeš nič, tento vzorec
má svoju logiku - padák
viaggio di nozze da Via Lattéa
z kozmodromu rampy z Pisy
stihneme spolu štart na konci deja
passo doble per noi.. si, si
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Eru Alonnar, enigman, Psavec, Joe Vai
Komentáře (0)