~Zdání~
~~~~~~
Kdo nás zimou straší
když nesněží a prší?
Pár zimních dnů uteče
vždyť v zimě do bot neteče.
A potom zdá se nemilé
tolik sněhu v zimě?
Tak si obuj sněhule
a vyhneš se i rýmě.
A jak po chodníku jdeš
koukej se i na střechy
nevadí že upadneš.
Vidíš tam ty rampouchy?
I silničáři stále sypou
jezdí pořád sem a tam
a já klidně vlastní rukou
sníh u domu odmetám.
Tak krásné zimní radovánky
koulování a sněhánky,
na zamrzlém rybníku
góóól,táta se vrh po puku…
~~~~~~~~~~~
~~~~
ochch...o zimě a já jí mám tak ráda...u nás ale ani jedna vločka:))báseňka krásnáááá...
13.11.2012 19:50:36 | střelkyně1