Také tuto báseň si Manic přivlastnil neprávem - opět případné zájemce mohu odkázat i na původní zdroj, z něhož byl tento text bez jakékoliv další úpravy včetně názvu zcizen. V mém portfoliu jsou verše umístěny pod stejným názvem.
03.03.2013 00:31:32 | Amonasr
Něžný polibek na tvář.
14.11.2012 16:41:41 | Lilien