Stín
Dívám se na své ruce
a vidím ruce starce.
Kdo ví co dobrý čtenář
přečetl by v nich.
Jsem sám a vím, že nezmění svět
znám se.
Přesto vždy zkouším
svou vůlí svět pozměnit.
Když nezměním svět
tak můžu změnit tebe.
Změníš se tím
že čteš mé myšlenky.
Najdeš v nich to
co vnímáš ve snech v dálce.
Postavu či stín
co hlídá tě ve snech tvých.
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: lalej, Robin Marnolli, synanceia, Anjesis, zoufalec
Komentáře (5)
Komentujících (3)