Výkřik ze spaní
"Chci kvalitu i kvantitu!!!"
A pak zpátky do neklidného spánku
Ráno vzpomínat
Co důležitého se mi to v noci zdálo?
Musíme uskutečňovat
..... jen na to nebýt sám...
Jen na potěchu nebýt sám
dát vale milosrdným snám
vrhnout se do víru vášně
konat pohyby prostopášné
ANEBO RADĚJI PSÁT BÁSNĚ?
16.11.2012 22:57:28 | kudlankaW