Dokud nesvítá
S lusknutím prstů,
Po zvuku lámajíc se kostí,
Snad, aby najedl ses do sytosti,
Kus samé sebe strhnu.
A v plátně bleděmodrých hader,
Co dávno pozbyly svůj lesk,
Dám volnost zrůžovělých ňader,
Dřív než zaplaví mě stesk.
Těch deset stejných těl,
Stejným hlasem volá,
Z trosek hořícího mola,
Do každé z nich se vtěl.
Dokud ještě praská, dokud nesvítá,
Dokud ještě vrásky prsty spočítá.
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, Anjesis
Komentáře (0)