~~~~~
Vysoké topoly ♥
Vysoké topoly u cesty stojí
skoro až do oblak,snad se nebojí
aby líp napravo,nalevo viděly
s větrem se kolíbou
vysoké topoly.
S podzimem shazují svoje šaty
trochu víc se klepou.Jsou nahatý,
potom jen do mraků nakukují
za spadané listí sníh si nakupují.
Někdy stojí i v jíní zahalení
moc se jim líbí prý to zdobení
když je však pořádné námrazy
kryjí
topoly to bolí a trochu se bojí.
Z jara jsou rádi vysoké topoly
že jejich větve se zazelenaly,
zase jsou v zeleném oblečení
a čeká je jen letní pohlazení.
===========
======
bydlím pod topoly,však na podzim ta záda...i tak je mám ráda ty topoly...krásňoučká topolová:))
15.11.2012 16:54:04 | střelkyně1