Sedíme v chauosu lidského srdce,
oči nám pláčou a ústa smějí,
a náš mozek nefunguje,
je vypnutý.
A v uších slyšíme,
jen divné znění ozvěn smutných,
v těle strnutém strachy ze života
ne zázračným.
Myšlenky plynou rychleji jak světlo,
ruce píšou, dějiny, životy imaginárních.
Důležité se stává nicotným,
přežíváme.
Čekáme na otřes z tohoto stavu,
na změnu, která k nám patří.
Zatímco nám ubíhají vteřiny našeho já,
bezvýznamného.